Så lige via Erik Høy at mit første weblogværktøj, Blogger, fylder ti år til august. 😀 . Min karriere som blogger startede i øvrigt for otte år siden.

Da jeg skrev min første blogpost d. 25. juni 2001 skete det på Blogger.com . Det var nemt at bruge, ingen mas med skrive html dér for at udgive siden (okay , lidt skulle man kunne til navigation på siden , blogrolls og tilføjelse af kommentarmulighed ).

Jeg havde fornøjelsen af at interviewe manden bag Blogger.com Evan Williams på Reboot i 2001, hvor han fortalte om blogging ud fra kampråbet “Publishing for the people” .

Det er sjovt at tænke på, at den mand – efter at han solgte Blogger.com i 2003 til Google og siden startede podcaster-værktøjet Odeo – siden var med til at udvikle tidens mest optalte mikrobloggingværktøj Twitter sammen med Biz Stone.

Men nu vil Blogger-folkene gerne høre din historie om blogging og siden bringe dem på BloggerBuzz.

Jeg er allerede i tankerne på vej med at skrive min beretning om hvad blogging har betydet for mig personligt.

One Comment

  1. Altså, jeg bruger selv WordPress som blogværktøj, og derfor véd jeg, at det ikke er dét værktøj, man skal anbefale andre at bruge, hvis de ikke vil nørde med koder. Blogger er dét, jeg bruger på kurser for dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at blogge og ikke stiller de store krav til funktioner.
    Men glædeligt, at Blogger faktis er fulgt med tiden – mange services, som bliver købt op, dør en stille død (need I mention Jaiku?) Men Blogger er fulgt med tiden – mener du ikke det?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.