Velkommen til min hjemmeside og blog.

Den samler de kommentarer, artikler og tips & tricks, som jeg siden 2005 har skrevet på forskellige blogs og hjemmesider. Indholdet fra disse blogs – som Mediehack.elmose.com og Privatliv.nu er blevet samlet her på kimelmose.dk, fordi de alle  er skrevet af mig – og en del af den både professionelle, politiske og kulturelt interessede Kim, som udgør mig.

Professionelt

Jeg har siden 1999 arbejdet professionelt med digital kommunikation, web kommunikation, online kommunikation – eller hvad det hedder på et givent tidspunkt. Faktum er, at jeg har arbejdet som onlinejournalist, webredaktør og blogredaktør gennem årene på medier som Computerworld Danmark, Nyhedsmagasinet Ingeniørens site Ing.dk og Politiken.dk.

Siden 2009 har jeg arbejdet hos Ingeniørforeningen, IDA som webredaktør, udviklingsredaktør, site manager og nu web tool manager.

Undervejs jeg været engageret i den faglige debat om digital kommunikation – bl.a. som aktiv i hedengangne Danish Online News Association, DONA.dk og blogskriverier på Journalisten.dk

Mit professionelle CV kan – som for alle andres – ses på LinkedIn. Kontakt mig gerne, hvis vi skal etablere en forbindelse 🙂

Politisk

Partipolitisk er jeg medlem af Socialistisk Folkeparti.

Jeg er et dybt politisk engageret menneske, årgang 1968 – og kan vel bedst betegnes som en pragmatisk socialist.

Mit hjerte banker især for EU-politikken. Jeg er tilhænger af dyb dansk integration i EU, fordi det er den bedste måde for den enkelte dansker at få mest mulig indflydelse på politikken i EU og fortsat sikre freden i Europa.

EU er en politisk kampplads, og den skal vi præge ud fra vores politiske ståsteder – ikke trække os ud af det og lade andre om at definere og bokse med udfordringerne. . Jeg tror på både Bøvl og Begejstring ved det  europæiske.

Derudover er jeg bestyrelsesmedlem i SF Roskilde og medlem af den kommunalpolitiske baggrundsgruppe samt medlem af det rådgivende udvalg i SF, It- og teknologiudvalget.

Jeg var kandidat til Europa Parlamentet 2024 og er nu kandidat til Roskilde byråd d. 18. november 2025.

Læs mere om mine politiske mærkesager på stemkim.dk.