To skarpe eksperter i privatlivets digitale fred som jeg læser og lærer af med glæde, forfatter og journalist Pernille Tranberg og forsker og privacy-fortaler Gry Hasselbalch er på vej med en bog.

Gry har skrevet adskillige forskningsbaserede artikler og Pernille har jo bl.a. udgivet den fine bog, Fake It! sammen med Steffan Heuer.

Bog har arbejdstitlen:“The privacy paradigm shift in business development” og vil afdække det skifte i trenden om, hvad borgere og kunder samt virksomheder og myndigheder forventer af hinanden i forhold til beskyttelse af privatlivets fred. De skriver bl.a.

The latest trend in digital media business development is privacy. Privacy awareness, data protection and user control, not as necessary evils, but as a new commercial market, an essential CSR focus, a long-term strategy and as the foundation for creative and innovative business processes.

De er i færd med at tale med udviklere, forretningsfolk, forskere, akademikere med videree – og de vil gerne tale med alle, der har input til bogen, så interesserede kan skrive til Gry på hello[at]mediamocracy.neomailbox.ch eller Pernille pernillet[at]hushmail.com.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.