Det er skræmmende, bekymrende og underholdende at se hvordan hackere arbejder, når de skal kompromittere organisationer gennem deres websites.

Nedenfor kan du se en video af et fantastisk foredrag ved sikkerhedsekspert, Keld Norman fra Dubex. Han lever af at forudsige, hvordan ondsindede hackere – black hat hackers – arbejder med at finde svagheder i systemerne og sikkerhedshuller i fx websites.

Ved at bruge tilgængelig værktøjer og hackeres tankegang gennemgår han de danske partiers hjemmesider – og afslører svaghederne. Det er et lærerigt foredrag, fordi det viser alle de kroge, som hackere kan tage fat i ved vores systemer for at skade os.

Foredraget er fra d. 3. november 2017 fra Ingeniørforeningen, IDA (hvor jeg arbejder som digital udviklingsredaktør) og foreningens årlige konference Driving IT. Den har et spor om privacy, hvor Keld Norman plejer at være fast indslag.

I øvrigt er Radio 24Syvs vært på “Aflyttet” , Anders Kjærulff vært på det spor.

Læn dig tilbage og bliv skræmt. Links til Keld Normans hjemmeside og præsentation finder du til slut i artiklen. Hør bl.a. to forrygende sommerafsnit af Aflyttet, hvor programmet er på besøg i Keld Normans hjem, spækket med elektronik og fælder for hackere.

Læs og lyt mere

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.