Der blev forhandlet til, at det ikke gav mening længere, fordi der ikke var vilje til bl.a. en seriøs klima-indsats og hjælp til de svageste i samfundet 👉 “SF er ikke bare færdige i regeringsforhandlingerne. De er også klar til at vælte en SV-regering”

Dybt ærgerligt at det grønne flertal er væk, fordi rødt flertal har det jo aldrig været. De radikale er økonomisk og fordelingsmæssigt borgerlige – og det i stigende grad de seneste år.

Resultatet vil ikke være ambitiøs klima-politik, der rykker noget – og heller ikke en fordelingspolitik, som ændrer noget som helst grundlæggende. Snarere mere borgerlig vendt politik, der fedter for den hellige, almindelige middelklasse med løfter om at alt nok skal forblive ved det samme.

I øvrigt: valgets “tale” var heller ikke: stik os en bred regering. Det er misforstået udlægning fra de, der ser en bred “vi skal ikke ændre noget grundlæggende ved systemet’-regering som drømmen.

Læs selv hvad de fremmeste eksperter ( forskere – ikke politiske kommentatorer ) siger om det 👉 “Intet belæg for at danskerne ønsker sig en bred regering” – Information 1. december 2022 Så nu venter der konstruktiv og kontant oppositionspolitik ✊

Avanti Popolo ❤️

Tags

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.