Jamen, det er jo fremragende. Atter en gang søger Socialdemokraternes top at undgå, hvad de formoder – er kommende problemer med vælgerne ved at dreje deres udlændingepolitik mod højre.

Det fremgår af artiklen “Socialdemokraternes stille hop mod højre ” i Politiken d. 12. september, hvor følgende overvejelser i S-toppen er til grund:

Ønsket i den socialdemokratiske top er, at man ikke længere skal kunne smyge et ark papir ind mellem Venstre og Socialdemokraterne, når det gælder diskussionen om antallet af udlændinge i Danmark, og at Venstre skal have spillet det afgørende udlændingekort af hænde efter en række folketingsvalg, hvor udlændingepolitikken har spillet en nøglerolle.

Underligt at Mette Frederiksen ikke kan huske egne ord om højredrejning fra midten af nullerne: “Hver gang vi træder et skridt til højre, er der andre, der tager to. Vi kan ikke vinde slagsmålet”.

– Hvorfor prøver I så igen?, må man spørge. Det er en uinspireret form for politikudvikling, hvor S aldrig kan slå DF og Venstre, når partiet samtidig vil holde på sin arv og grund-humanistiske indstilling.

Måske de skulle kigge lidt i retning af deres kampfælle i UK, Jeremy Corbyn. Han tog til “Welcome Refugees “ umiddelbart efter at han var blevet valgt til formand for partiet ved en ur-afstemning i går.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.