Nu ved jeg ikke, om der findes andre løsninger allerede somewhere out there i cyberspace, men en entreprenant studerende fra New York University Interactive Communications, Limor Garcia, har skabt Cellphedia – en wiki for brugere af mobile enheder som telefoner eller pda’er.

Den er ifølge Wired skabt på baggrund af en opgave på NYIC – og har været online i et par uger – og antallet af registrerede brugere er stadig omkring de 100. Wiki’en består i at brugerne sender et spørgsmål – fx. hvor gammel er paven – til Cellphedia-forummet og den der svarer: Paven er 78 får – sikrer samtidigt at svaret linket til spørgsmålet bliver en entry i Cellphedia.

Sådan en wiki inden for økonomi, politik – whatever – kunne være en fin feature i fremtiden – både for journalister på farten og alle andre, der måske står et sted og mangler noget information. Det øger i hvert fald rækkevidden af adgang til info.

I øvrigt nævner artiklen også, at idemanden bag Wikipedia, Jimbo Wales, oplyser at han og folkene bag Wikipedia har kontakter til Nokia om en mobil udgave af Wikipedia.

Jimbo Wales kommer på Reboot 7.0 d. 10. – 11. juni, så der kan vi jo spørge til det.

5 Comments

  1. Pingback: online cozaar

  2. Pingback: buy retin-a online

  3. Pingback: generic protonix online

  4. Pingback: cheap imitrex online

  5. Pingback: low price synthroid

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.