Twitter havde ved Gud sine udfordringer før Elon Musk’s køb, men denne artikel fra Vox “Musk’s Twitter is getting worse” opsummerer nu meget fint, hvor skidt det er blevet efter hans opkøb.

Racister, nazister og konspirationsteoretikere samt en mere hadsk, uforsonlig tone hærger i fornyet grad på platformen, der hele tiden går ned – og han fyrer ingeniører, fordi hans personlige tweets ikke når langt nok ud. Senest nedsmeltede han som bekendt over, at Præsident Bidens tweet om SuperBowl fik flere views end hans eget Tweet – og tog et fly til hovedkvarteret. Herefter blev hans egne tweets præsenteret i top på de øvrige brugeres feed.

En harsk reminder om ikke at forlade sig på sådan et privat centralt netværk til offentlig debat, som een mand kan brænde ned ,

Har selv tidligere brugt Twitter en del – og syntes over lange stræk, at debatten fungerede bedre i den danske twittersfære end på Facebook (Bemærk: jeg går mest op i debat om technologi , web som kulturelt fænomen og privacy, og links om politik ). Det begyndte at ændre sig for en syv – otte år siden – og er blevet mere skralt de sidste par år.

Derfor følger jeg udviklingen på platformen med en vis trist følelse – også selvom jeg har revitaliseret min gamle konto på Mastodon

Hvordan overlever andre på Twitter?

Jeg modtager gerne gode råd

Tags

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.