Jeg er blevet interviewet af Jacob Bøtter, der med stor energi har kastet sig over en lang række podcastede interviews – inden for begrebet net og brugerdrevne medier. Han er i færd med en serie podcasts om mediernes anvendelse af brugerdrevne medier – og startede i sidste uge med en snak med Henrik Føhns – og i denne uge kom så turen til undertegnede.

Selv introducerer han samtalen på 35 minutter således:

” Jeg besøgte i går Kim Elmose, konstitueret netchef hos Ingeniøren, for at tale om deres weblogs og engagement i blogosfæren. Kim har selv blogget længe, helt tilbage til 2001.

Snakken er en forlængelse af min snak i sidste uge med Henrik Føhns, og handler ikke kun om blogging. Det handler også om brugergenererede medier, og fremtiden for Ingeniøren som avis. Jeg synes selv at det blev til en inspirationsvækkende samtale, som mange medier kunne lære noget af. Helt klart et must-hear for de danske netredaktører.”

Download 35 min./ 16 MB

PS: Interviewet er foretaget vha en Apple Powerbook G4, softwaren Audio Hijack Pro og en usb-mikrofon. Et eksempel på at det ikke behøver at kræve store og professionelle (- og dyre) mikrofoner + andet udstyr at komme i gang med at podcaste. Det kræver til  at man har ideer og noget på hjertet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.