Så skete det – jeg er blevet Muhammed-hacket på min side Kimelmose. Suser man forbi bliver man mødt af denne smagfulde side:

HACKED

Spøjst at blive inddraget på den måde, men det understreger vel omfanget af krisen.

En sammenblanding af ægte sårede følelser hos mange muslimer over vel især to af tegningerne – den med Bomben i turbanen og den med den bistert, krumsabelsvingende Muhammed – regimer, der fisker i rørt vande, selvpromoverende yderligeregående imamer og følelsen af konstant underlegenhed hos mange almindelige mennesker i den arabiske verden i forhold til Vesten.

Jeg synes at Flemming Rose og Jyllands-Posten med de to tegninger gik over stregen (de andre var jo ret beset harmløse) – og jeg får kvalme af at høre Rose & chefred. Carsten Juste sammenligne sig med Sovjet-dissidenter eller Rushdie. JP søger blot at profitere ideologisk af en forhærdet tone i indvandrerdebatten – og Rose mistede overblikket, hvilket hans sag med de anti-semitiske tegninger vel illustrerede ganske godt.

Men nogle formørkede mørkemænd fra den islamiske ekstreme højrefløj skal ikke – lige så lidt som amerikanske højre-ekstreme kristne og Pia K.- få lov til at vinde ved at grave grøfterne dybere mellem islam og Vesten.

Og så : forslag til hvad jeg konkret gør modtages med kyshånd. Jeg er aldrig blevet defacet før. 😀

One Comment

  1. Såvidt jeg ved, rammer et deface af den milde type (som mange af disse Muhammed-defacements er) kun index-siden, så det burde være nok at re-uploade den.

    Hvis du brugte MySQL (ex. WordPress el. Mambo) til hjemmesiden (kan jeg ikke lige huske, om du gjorde) ligger de forskellige entries jo højst sandsynligt stadig i databasen og kan hives frem…

    Mon ikke en Google-søgning kan hjælpe dig..?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.