Ser lige på Mediawatch.dk , at Ekstra Bladet sætter den hidtidige netchef gennem seks år på Verdens Gangs tordnende netsucces, VG.no , Geir Terje Ruud i spidsen for Ekstrabladet.dk fra 1. december i år.

Det seneste år har han været udlandsredaktør på VG.no , mens han var nyhedschef sammesteds fra 2001 – 2007.

Geir bliver ifølge Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, ledende redaktør på eb.dk , mens Søren Svendsen bliver udviklingsdirektør for net, avis, mobil og tv, mens Erling Tind Larsen fortsætter som nyhedschef og næstkommanderende.

For at tage et nyt kvantespring midt i den hårde kamp på nettet og for at fastholde og udbygge, styrker vi os nu på den ledelsesmæssige side. Vi har ledt længe i Danmark, men ingen var gode nok til stillingen.

siger Poul Madsen om skabelsen af det nye trekløver med Geir Terje Ruud i spidsen. Nordmanden bliver i øvrigt medlem af Ekstra Bladets Chefredaktion.

Se, det bliver spændende at se hvad han kan tilføre Ekstra Bladet – og dansk medieverden. VG har ikke den kønneste netside – hvilket de er hamrende ligeglade med (“Vi er flexible og har trafikken “, plejer de at sige)  – og virker mere friske på at prøve nye ting af – og det med 100 pct’s intensitet.

Dét har danske netmedier godt kunnet lære noget af. De rykkede ud på nettet med fora , blogs og allehånde interaktive tiltag længe før de danske aviser og medier gjorde det samme.

Derfor er det interessant at få en mand fra den verden til Danmark – og se om han kan ændre noget og komme med ægte nye friske ideer til den danske medieandedam.

Han skal i hvert fald da være velkommen. 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.