New World Notes: FIGHTING THE FRONT er overskriften på SL-skribent James Wagners beretning om sidste uges demonstrationer og til sidst angreb på Front Nationals hovedkvarter i SL – bygget som led i den igangværende præsidentvalgkamp i Frankrig.

I løbet af sidste uge udviklede demonstrationerne sig til udveksling af skyderier mellem FN-folk og anti-racister. Våbene skader ikke, da områder er et non-damage area – men det koster serverkraft og sænker hastigheden på alt i det område – og det var øjensynlig også meningen.

Folk fyrede løs med maskingeværer, push-guns, der slynger avatarer tværs over et større område og en enkelt eksploderende lyserød gris.

Det er ikke første gang, at der har været stridigheder i SL, der udspringer af konflikter i First Life (som man siger i SL 😉 ).

I 2003 var der i juli stridigheder mellem højreorienterede US-patrioter og kritikere af Irak-krigen i skydeområdet Outlands.

Og i april sidste år blev Camp Darfur – en oplysningslejr om Darfurkrisen angrebet af racister og ødelagt ( man kan godt rive digitale bygninger ned ). Det endte med at en gruppe af SL-residents, der leger superhelte (Grønne Lanterne) besluttede sig for at bevogte lejren.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.