Sidste uge publicerede jeg ugens DONASCAN for foreningen, DONA for onlinekommunikatører. Men selv om den er gammel i netsammenhæng, så holder den nu alligevel

Dask til HTML5
Mediebloggen Monday Note daskede mandag til de af os onlinekommunikatører, der prædiker overgang til sites kodet i HTML5, så siderne ser godt ud på smartphones og tablets. Det er fjollet og misforstået brug af smartphones – og udtryk for ønsketænkning om “Write Once Run Everywhere”-virkeligheden for webansvarlige. Og det giver en dårlig brugeroplevelse i forhold til apps.
Få sammen med mig smæk af Jean-Louis Gassée


Gratis online kursusværktøj fra Google
I sidste uge offentliggjorde firmaet, at det har launchet et værktøj , Google Course Builder, som kan bruges til at opbygge et online kursus – både med planlagte aktiviteter og timer samt live-sessions – bl.a. via Googles video-mødeservice Hangout.

Course Builder
Google Research Blog med artikel af Peter Norvig, den danske direktør for udvikling


Gode tip til livebloggere

Flere medier er ved at genopdage fordelene ved at liveblogge fra diverse begivenheder – og det har det amerikanske non-profit tv-netværk Public Broadcasting Service (PBS) skrevet en lille huskeliste til onlinejournalister og kommunikatører
.
Listen er bragt på PBS’ blog Mediashift, og den  koncentrerer sig om valg af platform og definition af roller i et bloggende redaktionsteam.
Lyt også til en podcast fra britiske Journalism om emnet

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.