Så skete det endelig – DR Online er gået i luften med podcasting eller på godt gammeldags dansk: vi lægger mp3-filer ud af vores udsendelser.

Uha – det ser godt ud. Jeg øjner straks mit favoritprogram, Orientering, der er klar til at hive ned på mp3’eren – i mit tilfælde en iPaq 6340 med 512 Mb kort.

Dermed følger DR efter prominente sites som fx BBC.

Nu skal vi andre sgu også bare lette r….. Det er ikke raketvidenskab, men service for brugerne.

Og på DR’s site med Podcast har de også en debat om; hvad bruger du podcasting til ?

Her skrev jeg:

“Podcasting øger blot min frihed…

…til at lytte til udsendelser, når jeg er på vej fra A til B. Det er et glimrende alternativ til radioen i bilen, fordi der er sgu altid et eller andet interessant interview eller magasin, som du ikke lige fik hørt for børnenes morgensnak og hundens gøen.

Og går vi væk fra mainstream medier som fx BBC og nu DR, jamen, så giver podcasting mig mulighed for at høre, hvad andre uden for medierne har at sige. Det er især kilder fra andre lande, som ikke optræder i vores medier, men som jeg nu kan få med ind på mp3-afspilleren, når jeg sidder i toget.

Som sådan fortsætter podcasting blot den bevægelse, der har været i mit medieforbrug: jeg hører i langt højere grad programmerne, når jeg har tid – ikke når de bliver broadcastet.

Og det er fedt. ”

3 Comments

  1. Pingback: Supplemental Auto Insurance NJ

  2. Pingback: buy zyprexa

  3. Pingback: low price singulair

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.