Nu havde jeg håbet, at jeg kunne have bidraget med et hurtigt kig på Nyhedsavisens site avisen.dk live, meeen de har ikke slået de virtuelle døre op, endnu.

Så indtil videre må det blive på baggrund af den mockup, som Jon Lund fremviste her for et par dage siden.

Det overordnede indtryk er, at det ser godt ud – og spændende hvad angår de deltagerdrevne aktiviteter.

  • Blogs: der kan oprettes brugerblogs på sitet – og deres kommentarer kan tilknyttes den enkelte artikel eller tema.
  • Artikelkommentarer: samtidig kan brugerne kommenterer på artiklerne
  • Personlige sider: øjensynlig kan man – ved hjælp af feeds formentlig – sammensætte sin egen personlige side med feeds fra de dele af avisen.dk som man gerne vil holde ekstra øje med.
  • Afstemninger – ratings: film, restauranter etc. + brugerkommentarer

Det synes jeg ser godt ud – og interessant – også fordi det er de samme ting, som Politiken.dk arbejder med at få indført og som har været meldt ud i vinter.

Jeg ville selvfølgelig gerne have haft det nu, men avisen har koncentreret sig om omlægningen med nyheder på net og perspektiv i avisen, nyt cms etc.

Men der skal lyde et ærligt: Flot gået af Morten Lund, Kenner og min gode DONA-bestyrelseskollega Peter Svarre samt øvrige i Hello Group.
Og lad os så konkurrere på nyheder, deltagermedier og engagement – og mindre på de alfahanbrøl som Dorte Toft er træt af i It-bizzen.

Jeg kan forhåbentlig opdatere denne post senere i dag med en decideret rundtur i Avisen.dks univers.

2 Comments

  1. Vi arbejder i hvert fald kraftigt på, at du kan få lov til at opdatere din blog senere i dag med en rundtur på avisen.dk. Jeg sidder lige nu omgivet af fem programmører med rødsprængte øjne, der på 36. time kører på en kombination af adrenalin og kaffe. Vi har desværre måttet indse, at kombinationen af Digg, Ohmynews, Myspace og traditionelle medier har været en stor mundfuld, som man ikke bare skovler ud som en standard løsning. Vi bliver lidt forsinkede, og når vi går i luften er det måske ikke for fulde sejl, men kursen er i hvert fald den rette 😉

  2. Jeg ser frem til det – og så kan du se frem til konkurrence – også på deltagermedier og journalister i samtale med Politiken.dk. De to første blogs – af redaktionel art som du høvlede igennem i mandags ( http://www.petersvarre.dk/blog/2006/10/blogs-fra-hjrnekontoret.html ) – vil blive fulgt af mange flere, i samtale med læserne, lige som vi også får læserblogs.

    Don’t you worry 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.