Årvågne Stefan Bøgh-Andersen Jens Ulrik (update: Ups, jeg overså det i farten, Jens: undskyld!) fra Overskrift kan – ikke overraskende – nu notere at politikerblogs for manges vedkommende er gået i stå 🙁 .

Som jeg har skrevet og sagt ved et par lejligheder, er det ikke uventet – men ikke desto mindre ærgerligt. Det er jo nu, hvor valget er overstået, at politikerne skal fortsætte , hvis de vil noget med dialog og samtale med vælgerne. Det lange seje træk startede d. 14. november.

Det fik jeg så lejlighed til at sige til Ekstrabladet.dk i går, hvor Christian Bogh fra Kommunikationsbureauet Rescu også giver den gas over for politikerne.

Hvis man vil følge med i politisk blogging, kører Overskrifts politiksite stadig på Overskrift.dk/politik.

2 Comments

  1. Nu skal det retfærdigtvis siges, at det faktisk var Jens Ulrik Lange som skrev indlægget på vores “Overskrifts Underskrift” blog. Det er faktisk en fælles blog fra os to

    Men måske det er for tidligt nu her kun to uger efter valget at drage for mange konklussioner om blog-aktiviteten hos politikere. Det var jo trods alt en meget kort og hektisk valgkamp, så politikerne skal nok lige finde deres ben. Jeg kan da også se at mange af de efterfølgende indlæg handler om lige at sige tak for støtte og hjælp til “supporterne”.

    På den anden side er det jo nu politikerne har mulighed for at holde kontakten med deres vælgere, forklare sig, diskutere holdninger som kommer op folketinget osv.

  2. Nu er 8 ud af 10 indlæg på Overskrifts Underskrift fra Stefans hånd, så jeg kunne nok selv have gjort samme antagelse.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.