Pando – the simple web 2.0 beta | Langemarks Cafe, skriver Gunnar Langemark om på sin weblog Langemarks Cafe. Pando er øjensynlig et lækkert stykke software, som lader brugeren sende filer og mapper med mailklienter – uanset størrelsed. Og så kører det på Drupal – det cms som Gunnar selv kører og i øvrigt deltager aktivt i raffineringen af.

Han har promoveret det over for bl.a. undertegnede flere gange – og nu er jeg “brudt” sammen. Jeg migrerer fra Mambo over til Drupal på mit showroom kimelmose.dk, der har været nede siden en defacing grundet Muhammed (ja, Søren Espersens site blev selvfølgelig ikke ramt af islamistiske lamhjerner – kun kulturradikale Elmose). Anyways – jeg var også blevet træt af Mambo og nu er jeg daffet over til Drupal.

Et cadeau til Gunnar for hans utrættelige indsats for at gøre opmærksom på Drupal – og det ser sørme lækkert og fleksibelt ud – om end lidt mere nørdet end fx. WordPress her.

Men så har jeg lidt til de lyse sommeraftener at rode med – og jeg ved hvor jeg skal bede om hjælp (hørte du det, Gunnar ? 😉 ).

2 Comments

 1. Juuhuuuuuuu KIM – Her er jeeeg!
  Ja gu’ hører jeg dig da Kim.
  Lad mig hjælpe dig.
  Vi holder Drupal legestue i morgen aften – hvis du kan nå det:

  http://www.drupaldanmark.dk har det annonceret.

  Vi skal sgu nok få dig op at køre skal vi.

 2. Det lyder godt. Desværre kan jeg ikke komme i aften – der er forældre møde i det børnehus, hvor vores mindste er i børnehave. Men jeg har signet up som medlem af Drupal Danmark, så deeet….

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.