….ovennævnte socialistiske koryfæer optrådte i halen af morgens P1-morgenflade, da morgenværten Ole Brink rundede af. Ordene faldt nogenlunde sådan her: “Der har været talt en del i sidste uge om, at vi her på P1 er venstreorienterede. Flere avisledere har beskæftiget sig med det efter, at DR’s nye generalsekretær har ytret sig om, at vi er for USA kritiske og venstreorienterede. Nu ser det imidlertid – efter aviserne at dømme – ud til at stormen er løjet af foreløbigt.

Jeg skal ikke stikke hånden ned i den hvepserede, blot oplyse at P1 Morgen i dag var skruet sammen af Karl Marx, Loius Pio og Rosa Luxembourg”.

Hæ – way to go, Ole Brink.

5 Comments

 1. Heh – nice one

 2. er det p1-humor?

 3. P1-vært Ole Brink afsluttede morgenudsendelsen mandag med satire, da han bekendtgjorde, at P1 Morgen var blevet lavet af blandt andre Karl Marx, Louis Pio og Friedrich Engels. Satiren var ifølge Ole Brink ikke rettet mod Kenneth Plummer, der ellers har kritiseret P1 for at være for venstreorienteret.
  – Det havde adresse til den automatreaktion, der er, hver gang der er nogen, der siger P1, siger Ole Brink. P1-redaktør Anders Kinch-Jensen er dog ikke helt sikker på, at satiren var en god idé. Ifølge DR-kommunikationschef Troels Brøndsted vil ingen i DR-ledelsen kommenterer på udtalelserne, da debatten om P1 fremover vil blive taget med medarbejderne internt.
  B.T. 31-08-2005 (Underholdning, side 4-5)

 4. Mange tak, m – den update havde jeg ikke set.

  Ja, man skal træde varsomt. 😉

 5. find på noget mere om louis pio

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.