Jf den forrige post om Yahoo og Reuters. BBC går foran på mange måder – nu også ved at lægge en del tv-optagelser ud til fildelingsnetværk sammen med teknologifirmaet Azureus (kendt for at udvikle den Java-baserede torrent-klient Azureus), der har udviklet tjenesten Zudeo . Det fortæller altid overvågne Lars K. Jensen mig per MSN – og hans blog NewMedia
Se det er jo vildt spændende – ikke bare på grund af hvilke serier de lægger ud:

The new deal means that users of the software will be able to download high-quality versions of BBC programmes, including Red Dwarf, Doctor Who and the League of Gentleman. Classic series such as Fawlty Towers will also be available through a BBC “channel”.

(Ja, jeg er vild med Sci-fi ).

Det er imidlertid den åbenheds-filosofi som briterne følger, der er interessant. Del del del – og folk leger med dit materiale og din viden – og det kommer igen.

Det kan mange mediehuse lære noget af . Jf artiklen er det vist kun for amerikanere, men forhåbentlig bliver det også åbnet for os andre.

Sikke en julegave

One Comment

  1. Jeg blev også ret glad da jeg læste det på TUAW i dag.

    Det har længe summet med tanker om at BitTorrent-tekonologien ville blive brugt til distribution af store filer (=film) til/mellem brugere, og tidligt i 2006 annoncerede den britiske bredbåndsudbyder NTL at de ville køre forsøg med BitTorrent men jeg aner faktisk ikke hvor dét landede – der står ihvertfald ikke meget på deres hjemmeside om det mere…

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.