Dagens store glade overraskelse lå i min indbakke her til morgen – en mail fra podcasting-tjenesten Odeo – om at jeg var en af de sikkert tusinder Alpha-testere på tjenestens Odeo Studio del.

Nu beder holdet bag om at man ikke fortæller alt, hvad man som tester har at sige om Create-delen af Odeo – så jeg vil holde mig til at sige, at det bare holder!!!

My Odeo Channel

Odeo er skabt af bl.a. Evan Williams, der skabte Blogger.com for siden at sælge tjenesten til Google. Jeg startede min første weblog på Blogger tilbage i 2001, fordi det var hurtigt, nemt og stabilt. Jeg er siden skiftet til andre værktøjer som her WordPress eller B2EvolutionRamify på grund af den øgede fleksibilitet med et php- og databaseret site.

Men Blogger vil alligevel altid have en speciel plads i mit bloggerhjerte. Og jeg har dyb respekt for Evan Williams fordi han formår at skabe brugbar teknologi, der er nemt at bruge.

Og Odeo – det ER nemt at producere podcast med det. Nemmere end hvad jeg har prøvet før. Og så via en web-baseret tjeneste – ikke nogen problemer med at finde software, installere og fået produceret med mp3-filer.

Lige som Blogger.com har sin store fortjeneste for udbredelsen og gennembruddet for weblogs – ja, så kan Odeo måske gøre det samme for podcasting.

One Comment

  1. Pingback: Homeowners Insurance agency

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.