Vibeke Hjortlund, Casper Thomsen & en bunke engagerede og ambitiøse journalister kunne i dag endelig slå portene op for deres nye site til mediet Version2 , der skal konkurrere med Computerworld.

Et stort tillykke skal lyde til folkene bag, der har skrevet i en måneds tid på Ing.dk’s site, men nu for alvor kan rulle sig ud på eget, pænt stylede site. Jeg glæder mig til at følge med.

4 Comments

 1. Kim – ser spændende ud, men jeg har ledt og ledt efter rss på både nyheder og blogs – men forgæves – det undrer mig, at denne “nyskabelse” ikke har fundet ind i Version2..

 2. Det må næsten være en fejl. Jeg ved, at Casper Thomsen, digital udviklingschef, er totalt opmærksom på slige forhold. Han er også hovedmanden bag tanken om at indhold på siden relaterer sig jf et nøgleordsbaseret system – tagging om man vil.

  I øvrigt glemte jeg at skrive, at systemet er udviklet og implementeret af folkene på Fyens Stifttidende, der er et af landets allerebedste mediehuse inden for net . De baserer sig på http://xoops.org systemet – som de har lagt mindst 4.200 udvikler-timer i – hvoraf en stor del er givet tilbage til Xoops-communitiet i form at kode.

  Manden bag http://Smartlog.dk, Morten Blinkenberg Nielsen, er bl.a. ansat derovre.

 3. Og vi har tegnet abonnement – skulle jeg hilse og sige fra Hans!

 4. Hej Karin – og undskyld, at jeg først er faldet over din kommentar nu. Plejer ellers at følge med her på bloggen.

  Vi har heldigvis masser af RSS-feeds på version2.dk, men vi har været elendige til at gøre opmærksomme på dem på sitet.

  Indtil videre kan du dog finde en oversigt på version2.dk/feeds

  Mvh Casper, Version2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.