David Trads nye blog på NyhedsavisenDavid Trads har startet en blog – og første indlæg bærer mest præg af være Alpha-hannens snerren til de andre hanner i gratisavisverdenen.

Ambitionsniveau fejler i hvert fald ikke noget hos David Trads

Jeg har selvsagt langt større ambitioner: På vores redaktion vil vi så sandelig forstyrre og genere – og vi vil bringe læsestof, der vil give læserne lyst til at hænge ved i langt mere end halve og hele minutter! Vi vil ikke nøjes med petit-journalistik, vejrudsigter, tv-programmer og evindelige forbrugertest. Tværtimod agter vi at afsløre de ting, som magthavere helst vil have forbliver i mørket – og har derfor blandt andet ansat ti journalister i en gravegruppe.

Fint nok – men hans hånlige fnysen over “medieanden” over finansierings-spørgsmålet holder nu ikke helt. Selvfølgelig er der nok skadefro kolleger i de gamle mediehuse, men medarbejderstaben vidste ikke noget – og det holder ikke. Flere samarbejdspartnere har heller ikke fået noget at vide.
I så fald kan jeg godt forstå, at folk føler sig shaky og usikre.

Jeg er mest interesseret i at se om Nyhedsavisen kan løfte sig ambition om at blive læsernes og brugernes medie online. Og så ønsker jeg ikke for mine 100 kolleger, at de skal opleve en Dagen Turbo.

Men det føler de sig jf. ovenstående link overbevist om ikke vil ske.

I øvrigt har Trine-Maria også skrevet en mere diskuterende hurtiganalyse af David Trads bloggen.

One Comment

  1. Ulrik Nørgaard

    Giv nu David Trads lidt plads. Vi er alle sammen så fandens jantelovs-besudlede, at man straks “giver køllen” til en – i øvrigt urimeligt dygtig og intelligent mand – der tør bruge store armbevægelser. Jeg håber inderligt projektet lykkes for David. Hvis du ikke kan, så er der sgu ingen der kan. Og i andre – GØR NOGET!! i stedet for al den brok..

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.