Når nu jeg ikke i dag når at anmelde Nyhedsavisens site (det er ikke i luften endnu, men som Peter Svarre skrev så overrasker teknikken ofte – og det skal jeg ikke gøre mig lystig over. Ikke endnu,  i hvert fald 😉  ).

Men jeg skimmede da den trykte avis igennem, og der vil jeg sige: det er en god avis – godt mix af historier, heraf et par i øjnefaldende: Dansk Folkepartis Ungdoms Muhammedforhånelser og 500 børn, der kommer til skade i indkøbsvogne per år.

Jeg kan godt mærke, at der har været flere journalister inde over avisen – historierne er pænt over gennemsnittet for de  andre betalingsfri aviser i kvaliteten ((trafikaviser, 24timer og Dato): ide, måde at skrive på og relevans for læserne.

Holder Nyhedsavisen den stil – er det selvfølgelig en konkurrent for fx min egen arbejdsplads, Politiken. Det skal så bare animere os til at blive endnu bedre og levere det rette miks af nyheder og perspektiv samt inddragelse af læserne som deltagere.

Men jeg er mest spændt på at se deres websatsning; der er den umiddelbare konkurrence på mit felt.

One Comment

  1. Jeg har glædet mig meget til at se Nyhedsavisen (ligesom jeg var spændt på de to andre gratisaviser). Jeg synes det er god ide med gratis omdelte aviser. Men de når ikke ud til mig i 2400 – Så det er dobbelt ærgeligt når jeg nu kan se at de faktisk kan lave en god avis. Men det skal nok mange gratis aviser til, før det kan betale sig at flytte tættere på byen;-)

    Hvor bliver aviserne delt ud?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.