Ny uge venter – og en ny rolle for mig: konstitueret netchef på Ing.dk.

Min gamle chef gennem snart tre år og netchef på ing.dk i næsten fem år – Henrik Lilholt (der “fik” denne blog af mig i afskedsgave) – er stoppet for at blive digital chef hos Berlingske Nyhedsmagasin, der da også i den grad mangler tilstedeværelse på nettet.

Så nu sidder jeg i chef-stolen – foreløbig frem til 1. juli – mens vi venter på en ny chefredaktør (og direktionen får mig kigget an, fair nok)

3 Comments

  1. Tillykke med dit nye job, forhåbentlig giver det sociale medier, og i det hele taget inddragelse a brugerne, endnu mere vind i sejlene hos Ingeniøren! Jeg har sendt dig en mail for noget tid siden omkring et interview i mit podcast, men har endnu ikke fået svar, er den gået tabt i posten?

  2. He he – tak – og så lige til den med “jeg har sendt dig en mail for noget tid siden omkring et interview i mit podcast” …Jacob, du må regne efter net-tid hvor én dag svarer til syv netdage. Du spurgte mig i lørdags d. 21. – og vi skriver d. 23. 😀

    Og svaret er: det kan vi godt finde ud af – men først i uge 5 dvs næste uge, fx tirsdag,onsdag eller torsdag – lige efter frokost.

  3. sådan ! tillykke med det nye job og husk at holde os opdatere hvis der sker noget — web 2,0 agtigt eller noget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.