Podcast-dronningen herhjemme, Karin Høgh har en post om en ny tjeneste på dansk, Podcastsender.

Den er en håndsrækning til alle dem, der ikke har tålmodighed som os andre smånørder med at bruge timer på at lære hemmeligheden at subscribe til et feed. Læs blot hva Karin skriver om det geniale ved podcastsender.dk

For nogle af os er feeds, aggregatorer og podcatchere blevet common knowledge, men vi er i mindretal. Derimod har de fleste en mail-adresse. Og det er den eneste nøgle, man skal bruge for at få Podcastsender til at give et praj om, hvornår der er en ny podcastepisode.

Man tilmelder sig Podcastsender, som så sender en mail, hver gang, der er nye episoder af ‘Mennesker og Medier’ eller ‘Claircast’, ‘Biobumsen’ eller ‘Podcastbrothers’.

Det lyder sgu smart og uden dikkedarer. Podcastsender er designet af Jimmy Escherich fra Time2web. Jeg kaster et håndtegn i hans retning.

(Via podblog.dk.)

2 Comments

 1. Hej Kim – jeg vidste ikke, at podcasting-scenen var et monarki 😉 Troede nærmere, det var anarki 😉

  Det undrer mig faktisk, at ingen andre tidligere har fundet på at brygge sådan en tjeneste sammen – for programmører er det jo et stykke kage, men Jimmy havde selv et behov, og så fik han ideen – til glæde for andre.

  Way to go.

  Karin – lidt royal har man vel lov til at være 🙂

 2. Hej Kim

  Tak for håndtegnet 🙂

  Hvis du skulle få lyst til at skrive en artikel om det på ing.dk så sig endelig til.

  Jeg stiller gerne op til et interview.

  Jimmy

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.