Morten Lund har i dag skrevet et langt indlæg om, hvad der gik galt med hensyn til Nyhedsavisen – og hvad han selv begik af fejl. Og han virker rimelig ærlig og lige-ud-af-landevejen.

Han refererer samtaler med David Montgomery fra Mecom – men om det er sandt, hvad der står, kan man jo ikke vide. Men et udgangspunkt for at tage en snak med Montgomery og skrive en historie er det da.

Et interessant eksempel på en top-erhvervsmand, der bruger bloggen til at kommunikere – og komme ufiltreret ud med sit budskab.

Indlægget hedder betegnende nok: “The Day I Woke Up Without Arms and Legs”

Set hos Dorte Toft og Henrik Føhns/Harddisken

UPDATE: Ser nu at Journalisten.dk har talt med den tidligere direktør Morten NisUsen Nielsen, der påpeger at selskabet bag Nyhedsavisen , 365 Media Scandinavia , ikke er erklæret konkurs fordi Morten Lund tidligere har lovet kapitaltilførsler:

Samme opfattelse deles af Svenn Dam, som er direktør for 365 Media Scandinavia og tidligere formand for Nyhedsavisens bestyrelse. Både Morten Nissen Nielsen og Svenn Dam er således overbeviste om, at løftet om penge til 365 Media Scandinavia er en bindende garanti. Eksperter i investeringer siger dog til Journalisten.dk, at Morten Lund kan have taget forbehold for tilsagnet om kapitaltilførsel.

Journalisten.dk skriver, at det måske er det som Morten Lund hentyder til i sit blogindlæg, hvor han skriver at han “indtil nu aldrig er blevet sagsøgt ” og heller ikke håber at det sker.

Læs det hele i “Nyhedsavis-ejer ikke konkurs

UPDATE d. 13. september:

Morten Lund fortæller om forhandlinger med Mecom om en kontrakt på 140 millioner kroner til ham mod at han lukkede Nyhedsavisen.

Test

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.