I al stilhed åbnede Microsoft i fredags for sit desktopværktøj Windows Live Writer, der – som mit eget fremragende MarsEdit – lader bruger skrive indlæg og så poste det på de blogs, man nu har liggende. Og det på tværs af platforme: altså ikke kun MSN Spaces , men også WordPress, Blogger og TypePad.

Og det får fantastisk gode anmeldelser fx hos ZDnet UK. der kalder værktøjet for Windows Live’s første reelle killerapplikation.

Det lyder i hvert fald godt – og Microsoft er kendt for at være gode til brugervenlighed. Det skal tjekkes efter en gang ved lejlighed på arbejdet – ikke på min powerbook 😉

One Comment

  1. Det er vitterligt et _fantastisk_ værktøj. Det er suverænt til at skrive kladder, formattere posts og billeder, og udgive på en masse blogs samtidigt. Det opleves meget robust og brugervenligt. Eneste problemer er tegnsætning (dansk understøttes ikke endnu), og så upload af billeder hvis ens webhotel kræver SFTP adgang (i stedet for almindelig FTP). Og så kompabilitet med wp-tags, som f.eks. Ultimate Tag Warrior. Men det lader som til at der mulighed for at udvide det med plugins.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.