Der er sket flere ting, de seneste dage, som jeg bare ikke har fået blogget om . Så her er min opsamling om hvad jeg har læst i de seneste dage:

Kom til Twitterfestival  – Twestival – d. 12. februar

De to passionerede Twittere – @marks og @solbjerg – har sørget for at koble København på den internationale begivenhed – Twestival – hvor Twitter-brugere mødes den samme dato for at snakke Twitter – og samtidig støtte et godt formål. Denne gang: rent vand.

Der kan læses mere på bloggen eller deres Twitterprofil cphtwestival . Mødetstedet er Republikken på Vesterbrogade kl. 18 d. 12. februar.

Jeg skal med – ses vi?

eJour-pris til Dorte Toft

DJH’s onlinemagasin eJour kårede i mandags Dorte Toft som årets netmedie på grund af hendes indsats i afsløringen af Stein Bagger som en svindler. En fuldt fortjent pris – og et stort tillykke til Dorte.

Reboot 11 bliver til noget – d. 25 –  26. juni

Nu er det offentliggjort i dag – Mygdal & Co. afvikler endnu en gang Reboot – denne gang nummer  11. Og jeg glæder mig bare sådan til det. Sidste år måtte jeg droppe det til fordel for Global Voices Citizen Media Summit i Budapest –  og det var fedt – men jeg savnede også at være  på Reboot.

Kristine Löwe blogger hos Mediawatch

Den læsværdige og innovative norske blogger, Kristine Löwe , er blevet hyret af Louise Reseke & Co. til at blogge hos Mediawatch. Godt valg  – hun er god at følge ! Også på Twitter @kristinelowe

Krav om IT-CV for DJH-studerende

DJH kræver fremover, at de studerende skal opfylde krav i et IT-Curriculum. Det er Kristian Strøbech, lektor på DJH, der er en af drivkræfterne bag – og Lars K. Jensen har blogget om det.

Et god og nødvendigt krav.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.