Paneldebat om politik og blogging.

BBC World, Kevin Anderson: Har dækket politiske blogs i amerikanske valgkamp. Bruger blogs til at få et billede af, hvad folk snakker om uden for den boble som politiske journalister lever i – i Washington og andre steder.

Dækkede både Howard Deans kampagne og Kerrys – og folk i HD’s var meget engagerede.

Og ved et møde – hvor jeg deltog  – en meetup – spurgte dem mig, “hvad vil du vide?” – men jeg returnerede ; “hvad vil I have mig til at skrive  – ud af det kom der en interessant snak hvor folk fortalte om hvad de syntes burde diskuteres: skydevåben, sundhedsreform etc,

Og så har folk i USA dels brugt blog-netværk til at undersøge, hvem den journalist var, der stillede Bush-venlige spørgsmål i Det hvide Hus og dermed trak tiden ud. ” Ligesom den traditionelle newsdesk – hvor redaktionssekretæren siger: du tager af det spor – og du følger det etch”

Og efter Katrina var der forskellige bloggernetværk, der fx. fulgte de enkelte kongresmedlemmer for at sikre sig, at de ikke donerede penge til kun deres egne valgkredse og egne projekter. fx. PorkBusters

En anden spændende deltager var Davide Casaleggio, tilknyttet den italienske komiker Beppe Grillo, der har en af de mest læste blogs i Italien, hvor han diskutere politik og får italienerne til at mødes og diskutere politik bl.a. via Meetup.

Endelig er der Christophe Grebert fra bloggen Monputeaux.com, der skriver om politisk korruption – og han er blevet retsforfulgt – uden held – flere gange af politikere. Desværre kan han ikke engelsk – så det hele må ske via tolk.

Technorati Tags: , , ,

3 Comments

  1. Pingback: Cheapest AARP Auto Insurance

  2. Pingback: Homeowners Insurance cost

  3. Pingback: Fast Provident Car Insurance quote

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.