Jesper B.  (ja – han er på hitlisten i de seneste 12 timer – også ) har fostret ideen om en social biblioteks-tjeneste. Lad os bruge de nye teknologier ( geotagging, bluetooth you name ) til at udveksle bøger, dvd og lignende med hinanden.

Og så har han allerede oprettet sitet Bibliotekr.dk til projektet – og er man med på at tage en snak om det – og gøre noget, så skriver man sig op her.

2 Comments

  1. Jeg synes, det er en meget smuk tanke, men no way at jeg udlåner nogle af mine ting til folk, jeg ikke kender eller bare ikke stoler 100% på.

    Jeg er i forvejen meget skeptisk overfor at låne CD’er, bøger etc. ud på grund af dårlige oplevelser, hvor de er kommet tilbage i meget dårlig stand.

    Jeg synes faktisk det er fint, at bibliotekerne har “monopol” på udlån, for så har man et fast system, man kan henvende sig til. Vi mangler blot at bibliotek.dk-tanken bliver udvidet endnu mere og bliver endnu mere bruger-mindet (fx at man kan bestille TIL hovedstadens biblioteker udefra, selvom de har den i deres eget system).

    Og hvordan er lovgivningen, hvis man kommer til at låne en “varm vare”?

    // Lars

  2. Jeg bruger http://www.bookmooch.com – godt nok får man ikke bogen igen – men til gengæld får man to “nye” bøger af en anden moocher. Smart.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.