Min gode gamle kollega, Kurt Westh Nielsen, forlader ved udgangen af november stillingen som teknologiredaktør på Computerworld for at tiltræde som chefredaktør på Prosabladet – forbundet af it-professionelle.

Desuden skal han være med til at udvikle Prosa.dk

Jeg siger tillykke til Kurt Westh herfra. Han var min gode legekammerat på Ingeniøren – bl.a. da han åbnede en succesfuld blog 2. dec. 2o04, da Ing.dk fyldte 10 år.

Det blev kun til halvandet år hos IDG, men han var bl.a med til at få gang i deres blogs og en wiki samt involvering i Second Life.

Nu skal han over i et miljø , hvor han helt sikkert vil føle sig hjemme – blandt folk, der som teenagere har skildt deres commodore 64 ad og ombygget den til en supercomputer, folk der ved hvad Turbo Pascal er og som får våde øjne ved tanken om dagen, da de købte deres første 56K-modem.

Jeg ser frem til at følge Prosabladet med Kurt ved roret – og mon ikke han får tid til at åbne en blog. Jeg vil i hvert fald gerne hjælpe 😉

One Comment

  1. Jeg var så heldig at mødes Kurt ifb. med CW’s SecondLife tiltag, så jeg vil da også benytte lejligheden til at sige Tillykke : )

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.