Henrik Føhns var også på Fagfestival – og har skrevet en længere reportage på radar-bloggen om det. Om manglen på udfordringer af journalisterne af de digitale medier og for megen selvfed rygklapperi (det går jo godt, så hvorfor skulle det ikke blive ved med det trods web2.0, tagging og sociale medier).

Jeg oplevede nu på DONA’s talkshop (hvor jeg selv talte om wikier) at der blandt de ca 40 – 50 journalister, der blev tilbage til samtaler efter een times powerpointoplæg var interesserede, diskuterende og åbne over for en digital fremtid. Fordi folk stiller skeptiske spørgsmål, er det ikke ensbetydende med at de er imod (og nej – det er heller ikke det Føhns han siger)

Jeg gik jo også til et par CAR-sessioner – og de bliver også fremhævet af Peter Støvring på Føhns blog, hvor Føhns da også pointerer, at han ironiserede, men:

jeg prøver blot at ironisere over en journaliststand, der helst vil stikke hovedet i busken. Det var jo pisseirriterende at Nora Paul skulle overstås i det der lyntempo. Men måske man skal på efteruddannelse hos Poynter for at få den sande sammenhæng mellem den ene og den anden 2.0 udvikling. Det kunne jeg godt have brugt et par dage på, og så ud med CNN, TV2 News og alle de andre.

Dét er jeg enig med den gode Mondofunza-mand i. Kommenter på hans blogpost.

Hvad der ellers er skrevet kan ses her via Overskrift.dk , og Technorati

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.