Jeg er på Dansk Journalistforbunds Fagfestival på Hotel Nyborg Strand – en to-dages konference med oplæg, inspiration og diskussion om journalistik.

Der er 1.200 deltagere og 120 oplægsholdere – hvor jeg er en af dem. Jeg skal starte mandagen med at holde et oplæg om wiki’er – som en del af et panel af folk fra Dona, der ellers skal tale om blogs, rss, podcast og den nye medievirkelighed.

Kom forbi hvis du er på Fagfestival  – er morgenfrisk: det kører fra kl. 9 – 11 – og hvis du ikke liige ved, hvad rss , wiki eller podcast er, men gerne vil have en hurtig intro.

Og så dagens neder: De stenrige monopolister i TDC (og Hotel Nyborg Strand) kræver skrabekort på hhv 100, 200 og 300 kr. for at du kan komme på nettet. Det koster en krone i minuttet (!!!!!)- så der bliver ikke megen “live” liveblogging herfra.
Forstår ikke helt hvorfor DJ ikke har indgået en del med TDC om, at vi alle kvit og frit  kan gå på det trådløse.

Det ville givetvis sikre mere omtale – og mere online viden til deling bagefter.

Snarere drypvise input fra undertegnede plus måske noget lyd. Jeg har gearet med til podcasts – men det bliver måske nok først., når jeg kommer hjem at de bliver lagt ud.

Hvis du også blogger fra Fagfestival – så tag det fagfestival06 så vi alle kan få glæde af det.

2 Comments

  1. Kasper Villum

    Hej Kim,
    tak for noterne. Jeg var ikke selv så flittig til at gemme guldklumperne.

    Af en eller anden mystisk grund var der faktisk gratis Wi-Fi lidt længere nede af gaden på Hotel Storebælt. Men der var det jo lidt svært at live-blogge…

    For øvrigt har du – så vidt jeg kan gennemskue – ikke fulgt din egen “tag-opfordring” og tagget dine post: fagfestival06.

  2. Hrm – nej – jeg troede at jeg glemte at trykke submit i backend af WP 🙁 , men det kan jeg så gøre nu.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.