De er glade på Computerwold  – deres nye podcast ligger nr. 2 på den danske podcast-liste i iTunes – højere end Mennesker og Medier. Tillykke med det

Til gengæld er CW ved at komme i “bad standing” i podcastmiljøet på grund af navnesammenfaldet mellem bloggen podbloggen og Karin Høeghs noget ældre blog, Podblog. Podblog-gate bliver det kaldt i det danske podcaster-miljø fordi CW ikke vil ændre navnet på bloggen til Computerweek. Så Karin Høgh har taget sine forhåndsregler – nemlig ved at ville tage patent på navnet podblog og podbloggen. Spændende at se hvor det ender.

2 Comments

  1. Man kan desværre ikke tage patent på et navn – et patent er en ny teknisk løsning på et teknisk problem. Men hun kan da forsøge at varemærkeregistrere det – jeg gætter dog på, at hun kun kan få et figurmærke, da det vist er noget med at ordmærker ikke må være beskrivende.

  2. Tak for oplysningen – nærlæsning af Karins posts viser også, at det faktisk er varemærket som hun forsøger at registrere. Det var mig, der var upræcis – det beklager jeg.

    Men fx. kendte jeg heller ikke til skelnen mellem figurmærker og ordmærker. Har du skrevet noget om det på din blog – i så fald vil jeg da gerne læse det.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.