Blogs giver alle stemme, hvis blot de har adgang til computer og net – og lader bl.a. dermed bloggerne skabe egne stemmer og medier til at kommentere – uafhænging af grænser.

Et eksempel er Voices without Votes – et projekt under Global Voices – der under sloganet “Americans votes. The World Speaks” overvåger og fremhæver de bedste bloghistorier globalt set om det amerikanske valg. Altså, hvad skriver alverdens bloggere om præsidentvalget.

New York Times havde i forgårs en artikel om Voices without Votes (tak til Dan Larsen for tippet ) . Udover det er en læsværdig artikel møder læseren også Amira Al Hussaini,

Hende kan deltagere på Fagfestivalen møde om lidt over en uge, når hun sammen med Solana Larsen , global redaktør for GV, vil fortælle danske journalister om , hvad Global Voices er.

Voices without Votes er et forsøg på at indramme og tydeliggøre den globale offentlighed, der bl.a. er om det amerikanske valg – og et eksempel til efterfølgelse i andre sammenhænge; klima, sikkerhed, sund etch.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.