På et kort orienteringsmøde her kl. 12:30 i Ingeniørens Store mødelokale fik vi meddelelsen om, at den hidtidige administrerende direktør og chefredaktør, Per Westergård, fratræder.

Han skal være administrerende direktør og chefredaktør for Aarhus Stifttidende. Han oplyste, at det for ham var en stor chance, som han måske ikke ville få igen. Per blev kontaktet via et headhunter-firma.

Per kom til bladet i 1997 efter at have været redaktionschef på Politikens Erhvervredaktion. Før det fungerede han som redaktionschef på Børsens Nyhedsmagasiner, som han kom til i 1995 efter at have været der siden 1986. Før det var han på Danske Kommuner og Helsingør Dagblad.

Per Westergård bliver siddende som chefredaktør og adm. dir. frem til udgangen af november. Herefter bliver den nuværende redaktionschef for avisens 1. sektion, Rolf Ask Clausen konstitueret som chefredaktør, mens salgs- og marketingsdirektøren, Christian Hjorth konstitueres som adm. dir.

Ja – spændende tider vi lever i. Kravet til en ny er – i hvert fald fra min stol – at han er med på at tænke nyt omkring net-kommunikation med den sprudlende overflod af muligheder, der er ved dette medie.

One Comment

  1. Pingback: New Media Trends

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.