Ingeniørens nye look

Min gamle legeplads fra marts 2003 til udgangen af september 2006 har fået et nyt look. Og bagved banker et open source hjerte – Xoops – som Fyens Stifttidende har modificeret til mediebrug (vi taler langt over 4.000 timer ) og tilrettet for fx. Computerworld.dk , Kristeligt Dagblad og nu Ingeniøren .

Ud over et enkelt og ren design med topnavigationaf de fire hovedelementer; nyheder, blogs, debat og arkiv har Ingeniøren nu også nemmere ved at få koblet nyt velfungerende tredieparts-software på, når udviklingen kræver det. Det kunne man ikke før med det daværende lukkede cms.

Et stort tillykke til mine gamle kolleger på Ingeniøren. Nu er softwaren ikke længere barrieren – nu kan de endelige koncentrere sig fuldt ud om indhold frem for at græmmes over begrænsninger.

Update:

Casper Thomsen, digital udviklingschef på Ingeniøren har skrevet intro-artiklen til det nye system.

One Comment

  1. En lille rettelse er, at Fynske Medier/Fyens Stiftstidende ikke har været inde over Computerworld.dk, selvom dette site også kører på Xoops. Ligesom pcworld.dk blev det udviklet på en Xoops platform af inhouse udviklere (hvoraf 1 dog var tidligere ansat på Fyens Stiftstidende)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.