Guardian Unlimited – avisen netdel – er et eksempel på en gennemtænkt brug af weblogs i journalistik. Op til gårsdagens parlamentsvalg i Storbritannien – som Tony Blair vandt igen med stærkt reduceret antal stemmer – har avisen især fået omtale på sit blairwatch-projekt. Tony Blair har været usynlig i valgkampen, gemt sig bag andre, som avisen og talrige andre politiske iagttagere udtrykte det.

Så avisen sagde til læserne: ser du Tony Blair, så send et foto af det til os. Ideen holdt dog ikke helt, dels fordi manden ikke har vist sig særligt meget på gader og stræder og ved møder – og skete det, så kun for en udvalgt skare. Dels fordi størstedelen af bidragene ved et hurtigt gennemsyn er politiske jokes, tegneserier om valget og skæve billeder.

Men så har avisen også kørt en valgblog, der netop nu ruller med nyheder om optællingen af stemmerne i landet. Bloggen ser indbydende ud – holdt i et enkelt layout uden brug af for meget tingeltangel i navigationsspalterne, der irriterer øjet og “larmer” – og så er der selvfølgelig en kommentarfunktion på som bliver brugt.

6 Comments

  1. Pingback: generic coreg

  2. Pingback: generic florinef

  3. Pingback: cheap evista

  4. Pingback: Jane

  5. Pingback: generic coumadin online

  6. Pingback: buy florinef

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.