G24 er navnet på The Guardians nyeste forsøg på 1) at slå gratisaviserne tilbage ( de er også i Storbritannien) og 2) slå mobilerne tilbage.

Det er en pdf-udgave sammensat af de seneste nyheder på The Guardians site. Og slagnummeret er, at man får de seneste nyheder med – ikke hvad der står af gamle nyheder i gratisavisen fra morgenen. Samtidig skal det virke som det lækre, lavteknologiske svar på at læse nyheder på en bette mobilskærm.

G24 bliver lanceret om kort tid – og vil være på mellem otte til tolv sider – og så er den gratis.

Note: tjaa – altså – jeg har faktisk intet mod at læse på min mobil eller gemt på Powerbook’en. Desuden ville jeg formentlig glemme at printe pdf’en ud. Når jeg forlader arbejdet, foregår det altid lynhurtigt med mit gear hurtigt skrabet ned i tasken og kun tanke på eet: at nå næste tog til Roskilde og mine børn. Men det er nok bare mig.

Jeg synes dog alligevel, at det lyder sår’n lidt 20. århundrede-agtig tilgang til sagen: at printe nettet ud på papir. Vi har alligevel det supertynde elektroniske papir om få år…juhu…ja, okay – måske fem år, meeeen vi har jo heller ikke 100 Mbit/s i vores huse, selvom det havde de i Tokyo for mindst to år siden (jf. Harddisken for år tilbage.)

(Via Martin Jönsson om reklam och medier.)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.