Denne post er skrevet i Flock – den sociale browser – som Wired har skrevet en artikel om for nogle måneder siden og igen for små fjorten dage siden  (ja – ikke at jeg har fået læst den …..tiden har været knap) med en længere reportage fra Web 2.0 konferencen.

Ideen med Flock – der er startet af folk fra bl.a. Mozilla Foundation (se første Wired-link) – er at skabe mere samarbejde, deling og to-vejskommunikation på nettet. De har arbejdet på Flock i adskillige måneder og man har kunnet skrive sig op på en mailingliste – og derfor har jeg og tusindvis af andre fået lov til at tjekke denne første udgave – developer preview ud.

Jeg har først lige kastet mig over den – efter en uge offline – og installeret den nemt og bekvemt på min Powerbook.

Nu skrev jeg før, at denne post er skrevet i Flock. Det betyder at den har samme funktionalitet som Blog-it knappen i IE (og vel også Firefox) browseren som Blogger fik udbredt.

Her kommer der bare et større og bedre overskueligt vindue frem med mulighed – øjensynlig – for at publisere tekst, billeder og tags.

Jeg vil i hvert fald tjekke dens funktionaliteter ud i de næste dage.

4 Comments

 1. Hej,

  kan du få tags med i den eller skal du tilføje dem bagefter ?

  Jeg kan nemlig ikke få det til, at virke på drupal :/

  Men ja, det lover godt.

 2. Pingback: Denmark Online - Et klik om politik - socialpolitik og aktivering

 3. Hej Flemming

  Eh – jeg har ikke lige fået tjekket det med tags endnu men jeg vil bestemt gøre det en af dagene. Jeg har da store forventninger, da Flock integrerer fint med WordPress, som denne blog kører på.

 4. Pingback: Auto Insurance Online

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.