Ha ! Lige som jeg halvtræt efter et gensyn på DR1 med den fremragende Prime Suspekt 7 – The Final Act med Helen Mirren ugideligt tjekkede laptoppen – og bloggen – lå den der endelig: Den videnskabelige rapport, der beviser at …tadaaa….blogging er sundt.

Det er Scientific American , der i sit majnummer med artiklen “Blogging — It’s Good For You “ refererer den seneste forskning fra bl.a. Harvard, som peger på, at denne aktivitet som jeg er i færd med kl. 00:11 pt er sundt 😀 .:

Research shows that it improves memory and sleep, boosts immune cell activity and reduces viral load in AIDS patients, and even speeds healing after surgery.

Tag den !

Godt nok bliver ordet Placebo nævnt en enkel gang eller to , men en gennemlæsning af artiklen (småheavy akademica , but anyway 😉 ) efterlader nu den rare konklusion, at når jeg klapper min Powerbook eller arbejds-Fujitso-Siemens Lifebook’en op aften efter aften, så er jeg i færd med at helbrede mig selv.

Dét vil jeg sige til mig selv, når jeg om …6 timer og 5 minutter står op igen , småsmadret efter for lidt søvn og starter en ny dag.

(Cadeau til E-Media Tidbits for at se historien )

4 Comments

  1. Dejligt! Det var lige præcis den nyhed, jeg havde allermest brug for at høre i dag. Og det endda helt uden ironi.

  2. Ja det er sandelig godt nyt. Jeg synes især en af artiklens afsluttende passager er interessante: “Some hospitals have started hosting patient-authored blogs on their Web sites as clinicians begin to recognize the therapeutic value”. Det betyder altså, at man kan bruge blogging som en slags medicin/behandling. Gad vide, om jeg kan få min læge til at ordinere massiv blogging, næste gang jeg ligger med influenza? :o)

  3. @Mikael: det ville være fedt hvis man kunne – og han så sagde : “yes – værsgo – her er en 3G-usb router, så du kan blogge uanset hvor du er – og hurtigere blive rask.”

  4. Haha – ja og “Det ser slemt ud med det halskatar. Jeg skriver straks en recept på den nye wordpress 2.5 og henviser dig til en specialist. Jeg foreslår Technorati”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.