Anders Fogh Rasmussens spin-doctor – og dansk politiks über-spin-doctor (med undtagelse af Dansk Folkepartis Søren Espersen, der var det per exellence og skabte DF som mediefænomen) – Michael Kristiansen fratræder. Han skal være selvstændig konsulent – og løse opgaver for Danske Bank, bl.a. i Nordirland.

Jamen, så er der jo rig lejlighed for alle dem, der måtte dele AFR’s synspunkter og ønsker en stilling i orkanens øje at sætte sig til tastaturet.

2 Comments

  1. Er Søren Espersens titel ‘spindoctor’ eller hvor har du det fra ?

    Det nærmeste spin han mig bekendt har været indvolveret i var nogle venstreorienterede bladskriveres forsøg før valget 2001 på at smæde ham til som nazist.

    En sag der kostede journalisterne kr. 25.000 som de skulle betale til Espersen for tort.

    http://www.soerenespersen.dk/flora/flora.asp?page=2150

  2. Jeg mener såmænd bare, at han var partiets pressechef – frem til hans valg til FT i februar – og at han fungerede som spin doctor, bl.a. ved at han var en del af partiets ledelse sammen med Pia K., Kristian T. Dahl og Peter Skaarup – i og med at han deltog i politikplanlægningen.

    Jeg tror også at der er alment anerkendt at han har sin store del af fortjenesten for DF’s synlighed, hvad enten man bryder sig om partiet eller ej – og jeg hører til de sidste.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.