Dorte Toft bruger fortsat nettet til at dokumentere sine skriverier om Stein Bagger og IT-Factory sagen – senest ved at have lagt fire lydklip på bloggen til den bog Bedrag, som hun har skrevet sammen med Henrik Tüchsen.

Lydklippene er taget fra tre timers optagelser af det interview d. 29. oktober 2008 som Dorte,  Computerworlds chefredaktør, Jan Horsager samt CW-journalista Kristian Hansen, fik med Stein Bagger og hans kommunikationschef Erik Ove efter hende og CW’s artikler om IT-Factory.

Om de fire lydklip skriver Dorte følgende:

  • Lydklip 1 af 4 – Bagger og Erik Ove om ph.d.’en
  • Lydklip 2 af 4. Bagger om partneren Mikael Ljungman. Ove om omsætning.
  • Lydklip 3 af 4. Stein Bagger og Erik Ove om ord som platugle, svindler og bedrager. Men først om biler.
  • Lydklip 4 af 4 – Stein Bagger om uvenner og produkter

Hør dem – det er god radio og stærkt underholdende – bl.a. lydklip 3 hvor Bagger og Ove ymter sig over ordene platugle og svindler.

Og lad det være en – simpel – inspiration til andre journalister om, hvordan nettet – her behøver du ikke en blog – kan bruges til dokumentation , der ikke bare er skriftlig . Det her formidler indtrykket af – mere klart end adskillige artikler – hvor veltalende og selvsikker Stein Bagger kunne lyde, selv når han var presset.

God radio, god netjournalistik – god Dorte – og god Mikkel Westerkam, der har hjulpet med det lydtekniske og omdannelse til mp3.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.