Det var det spørsmål som Karin Høgh havde sat til diskussion på BlogTalkRadio – en kanal, hvor du gratis kan køre et dial-in show med deltagere, der ringer via Skype. Karins debat varede i en halv time og deltagerne var med Magnus Skou Andersen fra Magaboco, Henrik Føhns fra Mondofunza og Sus Nyrop fra Poddytraining – og så mig, sagde katten – men kun via chatten da jeg ikke kunne få mit gear til at funke 🙁 .

Man kan høre selve showet ved at klikke her.

Diskussionen gik især på – hvorfor er der så få lyttere i DK? Jeg er nok lidt mere afslappet end Karin, der virker ægte bekymret. Min erfaring er blot, at det tager tid med gennembrud af nye kommunikationsmåder – se bare blogs. Jeg talte med Evan Williams fra Pyra Labs om Blogger i 2001 – men først sidste år begyndte mainstream-medierne at få øjnene op for værktøjet.

Og det samme sker for podcast, omend det ikke er sikkert, at det bliver lige så udbredt. Du fortæller mere om dig selv ved at stamme og hakke dig gennem et podcast-show.

Men igen – lyt til showet – det var endnu et godt initiativ fra podcast-queen Karin Høgh.

Godt gået, Karin !!

One Comment

  1. Tak for ordene, Kim – det var rigtig sjovt at prøve, og det er jo nyt, så vi var mest optagede af det endnu nyere medie vi pludselig sad midt i – jeg giver gerne en instruktion, hvis andre vil prøve det af. 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.