Min gode bekendte , Dan Larsen, har lanceret sin ambitiøse roman “Holger – Danmark er ikke til salg” om et land, der bliver truet af kapitalfonde, der står for at overtage landet – og hvor helten, aktivisten Holger – går til aktiv modstand.

Du kan læse nye kapitler hver dag frem til Påske (100 dage i alt ) på sitet – og høre kapitlerne som podcast. Og du kan melde dig til at diskutere i tilknyttede fora om bogen – fx. komme med forslag til hvem der skal spille Holger, såfremt bogen skal filmatiseret.

Som Dan selv skriver på bagsiden af bogen  – som kan købes i papir – om det dystre scenarium :

En amerikansk kapitalfond beslutter at købe Danmark. Statskuppet skal forandre landet til en nation drevet som et firma. Perspektiverne ved at have Danmark repræsenteret direkte i EU’s Ministerråd og FN’s Sikkerhedsråd af grådige, profitfikserede finansfolk er svimlende.
En meget usædvanlig gruppe danskere får nys om kupplanen og starter en social modstandsbevægelse ved hjælp af internet og mobiltelefoner.
Danmark hvirvles ind i et politisk-økonomisk intrigespil mellem spindoktorer og politiske opportunister.
Styrkeprøven mellem milliardæren fra Wall Street og den danske folkeopstand udkæmpes i landets gader, medier, internet, Det Hvide Hus, Folketinget og kongehuset.

Statsminister Jørgen Carlsen gyste ved tanken om at skulle underskrive den populære kronprinsesses dødsdom

 Så er der vist serveret 😀

 I morgen ser jeg i øvrigt Dan Larsen, da hans datter Solana  holder foredrag på ITU om sit arbejde som redaktør på Global Voices.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.