For snart noget tid siden startede en ny gruppeblog ud – på dansk. Cupertino.dk er navnet, hvor en lang række Mac-brugere deler ud af deres erfaringer med at optimere brugen af Apples computere

Og det ser lovende ud – og det er sagt af en relativ ny mac-bruger, der først før sommerferien made The Switch.

For sådan en som mig er der masser af viden af hente ved at læse cupertino – som i øvrigt har sit navn efter Apples hjemby, so I’m told.

Det er alt lige fra tips om gode hjælpeprogrammer, widgets, til nødvendige opdateringer af enkeltprogrammer til ideer til en bedre udnyttelse af Mac’en.

Så jeg har signet up på deres feed.

Hvorfor skiftede jeg egentlig
Om mit eget skifte skal siges, at jeg som gammel it-journalist har elsket at fedte rundt med min maskine – og derfor i stigende grad er blevet irriteret over Windows relativt kiksede brugergrænseflade.

Jeg har eksperimenteret en del med forskellige Linux-distroer – så som SuSE, Red Hat, Mandrake og Knoppix. Og jeg har stor sympati for ideen bag open source om den løbende udveksling af ideer og viden omkring et produkt. Og så – talt som kunde – det gør det nemmere at skifte leverandør, såfremt du vælger open source, hvor snitflader, koder og deslige er tilgængelige.

Nårh, men anyways – Apple er jo ikke just Open Source. Imidlertid tilbyder platformen bedre integration af nødvendige medieværktøjer end Windows gør. Og ikke uvæsentlig: brugergrænsefladen er bedre.

Indtil nu har jeg ikke fortrudt at jeg fik min nuværende Powerbook G4 15″. Jeg har det vel som drengen i “Charlie og Chokoladefabrikken” som kommer ind i en verden, fuld af lækkerier, der skal smages på.

I den verden er Cupertino en glimrende vejviser.

Technorati Tags: , ,

2 Comments

  1. Er glad for at høre du synes om siden, giv os dine kommentarer løbende, det er rart med lidt feedback – det kender du vidst også selv.

    Men om ikke andet så tak for roserne! 🙂

  2. Pingback: Home Insurance Quote price

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.