Så er Copenhagen Business School – der jo hed Handelshøjskolen i gamle dage – gået med på blogvognen med to gruppeblogs. Den ene er for Asienstudierne på skolen med bloggen “Not a Green Dragon” og den anden er for forretning, sprog og kultur-studierne med Cultunomics.

Drengene fra E-Mediators, Jon og Jesper har rådgivet CBS om de nye blogs – og resultat ser da rigtigt godt ud – uden at jeg har gennemlæst alt, hvad der er skrevet de første dage.

Og så blogger de på Drupal – hvilket Gunnar nok gerne ser at jeg lige nævner. 😉 . Drupal ser også nice ud, men jeg ved ej rigtigt om jeg har tålmodigheden længere til selv at fedte med cms’er og selv holde dem opdateret., Der er noget charmerende ved hostede services, der klarer alt det der for een. Prisen er at jeg så opgiver min selvstændighed (en smule i hvert fald)..

Well, you can’t win them all. Back to work.

4 Comments

 1. Absolut bestået. Meget meget fint.
  Altså! CPH blogs er baseret på Drupal (www.drupal.org).

  😉

 2. Nu ved jeg godt at Jo & Jesper har gjort et STOT stykke arbejde med at massere CBS, men jeg vil nu alligevel ikke undlade at gøre opmærksom på at der som en del af MMD-studiet har været anvendt weblogs siden oktober 2004.

  Jeg er RET sikker på at MMD sekretariatet vil dele erfaringerm hvis nogen lyster.

  Selv har jeg været RET aktiv her – har selv taget Masteruddannelsen og har siden være hoved-“ansvarlig” for at der er blevet rullet henved 45-50 weblogs ud på den konto 🙂

  ….innovationen kommer sjældent oppefra, den starter hos dem der har modet og viljen – det er sjældent ledelsen….

  De bedste hilsner
  Hans Henrik

 3. Pingback: Individual California Car Insurance

 4. Pingback: AAA Auto Insurance

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.