….i blogosfære, skriver Cision i en pressemeddelelse på baggrund af Primelabs kortlægning af blogosfæren – som baserer sig på indbyrdes links blogs imellem, som Cisions Jacob Høedt Larsen har fortalt om hos Joachim og lidt her på bloggen. (Joachim har da også spottet pressemeddelelsen )

Og derudover er det blogs, som Slagt en hellig Ko, Agurken og Trine-Maria med Hovedetpaabloggen.dk, der har indflydelse.

Jeg kender ikke de andre særligt godt – ej heller Uriasposten – men det er da rigtigt, at TM er toneangivende, når vi taler om den del af blogosfæren, der skriver om medier og kommunikation. Og Uriasposten – en national-konservativ blog med (jf. Harddisken ) 2.500 daglige læsere er indflydelsesrig på højrefløjen.

Men den influerer sgutte på mig (disclaimer: jeg er ikke national-konservativ). Jeg tror heller ikke, at jeg på 13 pladsen influerer på ham.

Og der er på den måde noget, som undrer mig ved målemetoden mht indgående links. På Politikens blogs huser vi Maja (der ligger på en 98. plads) – uden at hun har mange hundrede læsere, ikke linker vildt meget til andre og ikke blander sig på mange andre blogs.

Hun skriver stille og roligt om sit teenage-liv – og havner alligevel som nummer 98 ud af 35.000 undersøgte hvad angår indflydelse = indgående links.

Altså, der må Politiken.dk da virke som en link-booster på en eller anden måde, som jeg ikke kan gennemskue.

Yo , tech-drenge derude – hvorfor er Maja med, uden vildt mange læsere, mens veteranen Emme ikke er nået ind på “top” 99.  Jeg forstår det sgutte helt?

2 Comments

  1. Pingback: dSeneste

  2. ##

    Vel nok lige kab nok – du har viss oversolgt dit budskab.

    Vh.

    http://avisen.dk/blogs/Lady-in-red/default.aspx

    Vh.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.