celebration - blogeditor at politiken.dkDagbladet Politiken relancerer sig selv som dagblad på nettet – og jeg har været så heldig at få opgaven med at opbygge politiken.dk’s kommende blog-univers.

Det betyder, at jeg forlader Mediehuset Ingeniørens netavis ved udgangen af september måned.

På Politiken skal jeg inspirere journalister, faste debattører og eksperter til at blogge på politiken.dk samt give ordentlig plads til bruger- eller læserblogs som platform for citizen journalism.

Det er en stor opgave, der nok skal give mig kamp til mig blog-hår, men det er en udfordring, som jeg simpelthen er nødt til at kaste mig over.

Jeg føler mig meget priviligeret ved at få lov til at arbejde fuld tid med min journalistiske hobby gennem flere år – og Mediehack vil blive præget af det arbejde og de diskussioner, som det vil give anledning til.

Og så vil jeg ellers gå ind og drikke champagne med familien.

20 Comments

 1. Tillykke Kim! Dét glæder jeg mig til at følge!

 2. Tillykke med den nye udfordring…

 3. Tillykke Kim – skal blive spændende at se hvordan du/I vil gribe blogosfæren an i Politiken.

 4. Min gode gamle kollega: Stort tillykke, Kim. Det bliver spændende at se hvordan du får sat strøm til Politiken.

 5. også stort tillykke herfra… *s* det bliver spændende..

 6. Jamen tillykke med din nye stilling, herr redacteur des blogs!! Det skal blive mere end spændende at se, hvad du kan få tryllet frem hos Politiken 🙂

  Vi glæder os!

  Alt det bedste,
  Lars

 7. Hej Kim

  Det lyder da enormt spændende. Tillykke med jobbet! Jeg må skabe noget mere plads på min Bloglines, så jeg kan følge med i det hele 😉

  vh Jens

 8. Hej Kim!

  Tillykke med jobbet glæder mig meget til at se hvordan det går med Politiken og citizen journalism i løbet af det næste halve-hele år! Uden at jeg helt kan forklare hvordan eller hvorfor, så synes jeg Politiken burde være det rigtige sted at gøre succes på dén front. Måske bare fordi jeg er en glad Politiken-læser…

  Nikolaj

 9. super. stort tillykke. Men bliv nu ikke helt væk i Tøgers mave, vel? 😉

 10. Niels Berg Olsen

  TILLYKKKE med jobbet. Det lyder utroligt spændende at udvikle “citizen journalism”. Det må der være fremtid i! Din blog blir nok opkøbt af Google 🙂

  Tak for din altid lynhurtige oplægning af historier sendt til Ingeniørens netversion. Den hurtighed vil Politikens folk nyde – og nyde godt af!

 11. Gitte Skydsbæk Hansen

  Tillykke med jobbet, det lyder meget spændende og som et scoop for Politiken. Min makker og jeg skal netop nu igang med at skrive speciale om danske avisblogs, så du slipper nok ikke for en opringning eller to fra os 🙂

 12. Jamen, tillykke med dit nye job!

  Der sker ting og sager rundt om i (IT-)nyhedstjeneste-verden ligenu: Det er den helt store rokade eller ?

  Men det er da altid godt at komme med fornyelse, helt klart!

 13. Tillykke Kim – vil glæde mig til at følge dit arbejde og dermed også udviklingen på Politikens blogs.

 14. midt i alle til lykkerne, som jeg istemmer (stærkt Politiken team – du og Daniel), så lige et spørgsmål. Findes der nogen blog – noget web-sted – hvor der er en løbende aktuel diskussion om journalistik (ikke alene om onlinejournalistik) herhjemme? F.eks. er det jo ikke god tone blandt DANSKE journalister at påpege hinandens fejl. Men god tone i blogverdenen af afsløre journalisters fejl. Og når en journalist blogger….
  Debatten på http://www.journalisten.dk er håbløs munddiaré (via hånden) fra en håndfuld uinteressante egotrippere.
  Vist ikke helt legal måde at bruge kommentarer på, men pyt.
  Dorte

 15. Til alle: Tusind tak for jeres lykønskninger og håb for mine resultater. Det giver faktisk en lille klump i halsen – og en tryghed at vide, at der er en del engagerede personer at diskutere den tvivl og vende de tanker med, som uværgerligt vil opstå, når jeg kommer ud af Hvedebrødsdagene og skal til at levere nogle deciderede resultater 😀

  Til Dorte: Hm, site hvor man diskuterer journalistik – nej, faktisk – jeg kan sgutte komme i tanke om noget. Måske der er andre, som er opmærksomme?

  I Dona har vi tanker om at køre flere diskussioner via vores site via en slags gruppeblog, meen det bliver jo om onlinekommunikation i bred forstand og ikke kun journalistik.

 16. Daniel Bergsagel

  Tillykke Kim og velkommen til sekten. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig igen.

 17. Tillykke med det – du er en meget tiltrængt forstærkning.

  Jeg har selv blogget for Politiken i et stykke tid nu (citizen football journalism), og selve værktøjet trænger til en gevaldig opstrammer (I går forhåbentlig bare over til WordPress MU eller lignende nu i stedet for at benytte Politikens håbløse CMS?).

  Kommunikationen med skribenterne er i øvrigt ikke-eksisterende – vi har eksempelvis ikke fået at vide, at vores blogs blev lukket, og vi har ikke fået at vide, at der nu langt om længe kommer lidt kompetente kræfter til. Et skribent-nyhedsbrev eller lignende ville være lækkert (så havde jeg også haft et mere passende forum til en kommentar som denne).

  Jeg glæder mig meget til, at du starter. Held og lykke med det!

 18. Tillykke med jobbet, Kim – det er fandme godt gået! Al mulig held og lykke med tjansen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.