Anders Pollas: transparens – det er nemmere at gennemskue processer og meninger – og se hvorfor ting er blevet, som de er. Jeg har fundet ud af , at jo mere jeg poster – desto mere ligeglad er jeg. Blogosfæren er med til at skabe forventningen om at alt er søgbart.

Thomas Madsen-Mygdal: Deltagere, skabere, amatører – kan finde en fantastisk masse information, skrevet af folk der har hjertet med i det – og ikke får penge for det.

Pollas: Rockstjerne – blogging giver mulighed for talentet at komme til udfoldelse. Receptionisten blogger om virksomheden – eller en journalist, der blogger fordi han har hjertet med i det – ikke fordi han er ansat i et stort bladhus.

Thomas Madsen-Mygdal: Tillid – tilliden til organisationer er droppet helt vildt mens tilliden til personer er steget. jeg tror på mennesker og ikke systemer.

Pollas: Journalistikken tilbage – der er kildekritik og 1.000 mennesker, der kan være med til at fact-tjekke end blot een person.

thomas – kanterne : Alt det, der er sker kanterne, er ikke blevet anerkendt. Blogs har givet transparens om hvad der sker i virksomhederne. Perspektivet til hvad der sker i midten, centeret om mediehuse og hvad de synes er interessant – til fokus på hvad der sker på kanterne.

Pollas: Social blog byggeri – opløftende at folk har lyst til at dele viden og indgå i sociale sammenhænge.

Thomas – Kollektivt:  vågnede i morges – og tænkte: “Er der styr på det ? Ingen arrangements-ansvarlig” Men det er gået via samarbejdet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.